Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Stalen ramen

Geïsoleerd glas met de slankste aanzichten en grote glasoppervlakten! houdt de warmte of kou buiten en laat het licht binnen.

Geniet van natuurlijk licht en transparantie

Met de stalen raamprofielen van Forster kunt u genieten van natuurlijk licht en transparantie dankzij de grote glasoppervlakten. Ongewenste elementen worden buitengehouden, zoals kou tijdens de winterdagen en warmte tijdens de zomerdagen. Ook inbrekers en hitte en rook worden geweerd dankzij de uitmuntende inbraakwerende en brandwerende waardes.

Naast de hoge isolatie- en veiligheidswaardes hebben de stalen raamprofielen ook een stijlvol design. De raamprofielen zijn toepasbaar voor o.a. renovatieprojecten en nieuwbouw. Dankzij de slanke aanzichten van de raamprofielen geniet u extra van de grote glasoppervlaktes.

De Forster raamsystemen Unico en Unico XS worden geleverd onder CE en voldoen aan het Nederlandse bouwbesluit. Bewezen kwaliteit dankzij recente testen op basis van de nieuwste normen. De slanke stalen Forster systemen zijn duurzaam, 100% recyclebaar en worden geproduceerd op basis van ISO 14001.

Foto: Villa wijk bij duurstede

Bij Forster Nederland denken we graag in

Oplossingen

Al in de voorfase van een project denkt u na over de juiste oplossingen als het gaat om brandwering, inbraakwering, kogelwering, geluidswering en isolatie. Forster Nederland levert A-merken waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Heeft u vragen over

Systeemprofielen?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!