Stalen buitendeuren

Inbraakwerend, brandwerend, kogelwerend, geluidswerend. De stalen deuren van Foster houden elk gevaar buiten de deur.
Foto: Van Iersel

Forster Unico buitendeuren

Uw klant of opdrachtgever wil zijn of haar gebouw beschermen tegen gevaren van buitenaf, zonder verlies van comfort. Daarom kiest u voor het warmte isolerende Forster Unico systeem. De stalen buitendeuren en glaswanden zijn gecertificeerd inbraakwerend van WK2 tot wel WK4 door SKG-IKOB. Hierdoor zijn de gebruikers van het pand beschermd.

Een uitvoerig testprogramma bij gerenommeerde test instituten zoals Efectis, Peutz en DMT zorgt ervoor dat u over een enorme rij brandrapporten beschikt van 30 tot wel 90 minuten. Het brandwerende toepassingsgebied is groot; denk hierbij aan brandwerende vluchtdeuren en brandwerende deuren met inbraakwerende eigenschappen.

De slanke stalen Forster Unico buitendeuren zijn duurzaam, 100% recyclebaar en worden geproduceerd op basis van ISO 14001. De geteste slanke profielen met thermische isolatie zorgen tevens voor warmte en geluidscomfort.

Grote glasoppervlakten

Dankzij de kracht van het staal en het productieproces zijn grote glasoppervlakten in de Forster Unico deuren en vaste puien mogelijk, hiermee creëert u extra transparantie.

De stalen buitendeuren van het merk Forster zijn de ideale combinatie voor verantwoord, energie- en kostenefficiënt duurzaam bouwen.

Stalen buitendeuren

Forster profielen

Bij Forster Nederland denken we graag in

Oplossingen

Al in de voorfase van een project denkt u na over de juiste oplossingen als het gaat om brandwering, inbraakwering, kogelwering, geluidswering en isolatie. Forster Nederland levert A-merken waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Heeft u vragen over

Systeemprofielen?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!