Brandwerendheid

Brandwerendheid

Een brand kan snel om zich heen slaan wanneer niet de juiste brandwerende maatregelen zijn genomen. Om schade aan mens en gebouw te voorkomen denken de specialisten van Forster Nederland graag met u mee op het gebied van brandwerendheid.

Wanneer er een brand ontstaat is het noodzakelijk om deze snel onder controle te krijgen en te doven. Met de deur- en raamprofielen van de Forster Unico®, Forster Unico® XS, Forster Fuego Light®, Forster Presto® systemen voorkomt u dat vuur zich verspreid door middel van brandoverslag en/of branddoorslag.

U heeft de keuze uit diverse oplossingen met een brandwerendheid tot wel 120 minuten, zowel op het gebied van EW als EI. Verschillende uitvoeringen zoals stalen draai-, pendel-, wissel- en schuifdeuren in grote afmetingen zijn getest op brandwerendheid en rookdichtheid en CE gecertificeerd.

De Forster Thermfix Vario® vliesgevels zijn tot 90 minuten brandwerend en voldoen hiermee aan de laatste Europese normen en het bouwbesluit. Toepasbaar in de criteria EW of EI en daardoor uitermate geschikt voor vides en voor de brandweer moeilijk toegankelijke gevels.

Schrijf u vandaag nog in

en ontvang de beste acties als eerste in uw mailbox.