Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Werken bij Forster Nederland

Wie is Forster Nederland?

Forster Nederland N.V. ontwikkelt en verkoopt stalen Forster-systeemprofielen voor ramen, deuren en gevels. Naast systeemprofielen heeft Forster Nederland een afdeling Hang- en sluitwerk, waarbij Forster Nederland exclusief dealer is en leverancier van diverse (top)merken. Ook de afdeling Afdichtingen maakt het assortiment compleet met een ruime keuze in A-merken en technische ondersteuning. Een enthousiast team van 25 collega’s biedt ondersteuning aan architecten, aannemers, ontwikkelaars, gevelbouwers en staalverwerkers, of met andere woorden: de hele Nederlandse bouwkolom.

Bekijk onze actuele vacatures

Open sollicitatie

Internationale vacatures

Forster Nederland is onderdeel van de Reynaers group

Forster Nederland N.V. is sinds december 2020 onderdeel van de Reynaers group. Samen met de ruim 130 enthousiaste collega’s bestaat de organisatie in Nederland uit Reynaers Aluminium B.V., Roval Aluminium B.V. en Forster Nederland N.V. Wereldwijd behoort het familiebedrijf tot de A-merken op het gebied van aluminium en stalen gevelsystemen en dakoplossingen.

Meer over Reynaers Aluminium in Nederland

Jouw eerste werkweken bij Forster Nederland

Tijdens jouw eerste werkweken leer je alle ins en outs van Forster Nederland. Je kijkt mee met de collega’s van de Verkoop Buiten en Binnendienst van de afdelingen Systeemprofielen, Hang- & Sluitwerk en Afdichtingen. Ook leer hoe het logistieke proces in elkaar zit. Kortom, je leert de lijnen in de organisatie kennen en mag meekijken op de verschillende afdelingen.

Je leert onze programma’s en systemen d.m.v. on-the-job trainingen. Waar nodig ondersteunen we jou met externe opleidingen. Zo helpt deze inwerkperiode je om succesvol te worden in jouw functie.

Forster Nederland biedt een open cultuur met een enthousiast team. Het comfort en de warmte van een kleine organisatie met de dimensie en professionaliteit van een wereldwijd concern dat staat voor innovatie en uitmuntendheid.

Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven

Gezondheid en een duurzame werkomgeving vinden wij erg belangrijk. Maar er is meer:

  • Bedrijfsfitness;
  • Duurzame inzetbaarheidsworkshops;
  • Actieve personeelsvereniging;
  • Leuke themadagen, zoals een Veiligheidsdag en MVO-dag;
  • Een maatschappelijk verantwoorde onderneming;
  • En echt heel veel opleidingsmogelijkheden.

Forster Nederland werkt met korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van zowel opleidingen als on-the-job trainingen.


Wil je alvast meer weten?

Kan je niet wachten om meer te weten? Klik op de button voor de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Jouw inwerkplan ligt al klaar vóór je start. Je leert snel alle onderdelen van Forster Nederland kennen. Tijdens jouw eerste werkweken kijk je mee met de werkzaamheden van jouw directe collega’s en leer je de ins en outs van de andere afdelingen.

Bekijk onze actuele vacatures

Open sollicitatie

Schrijf u vandaag nog in

en ontvang de beste acties als eerste in uw mailbox.