Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Forster Nederland

Forster Nederland is als dynamische technische groothandel uw totaalleverancier voor bouw, industrie en geveltechniek. Forster Nederland is gespecialiseerd in systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten.

Al meer dan 45 jaar zijn wij bij uw toonaangevende projecten betrokken. Wij bieden architecten de kans zich met extra flexibiliteit in hun ontwerpen te onderscheiden: sterker, mooier én flexibeler door staal. Onze parate kennis van systeemprofielen en hang- en sluitwerk biedt u in de toeleverende bouwindustrie altijd een betrouwbare en pasklare oplossing.

Zowel voor een compleet assortiment producten als voor vakkundig advies van een van onze specialisten bent u bij ons welkom. We leveren ruim 100.000 producten, waaronder systemen voor stalen deuren, nood- en paniekdeuren, rvs deurkrukken, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Voor systeemprofielen kunt u kiezen uit diverse materiaalsoorten zoals staal, messing, aluminium of roestvaststaal.

Forster Nederland biedt innoverende A merken voorzien van de laatste certificaten. Afspraak is afspraak, klantgericht denken en zorgen voor oplossingen. Forster Nederland streeft naar de beste service. U bent altijd welkom bij onze specialisten op het gebied van systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Het team van Forster Nederland bestaat uit experts op het gebied van procedures en systemen.

Forster Nederland weet hoe het er in uw fabriek en op de bouwplaats aan toe gaat en is de betrouwbare partner voor u én uw klanten. Bij Forster Nederland kunt u altijd rekenen op onze kennis, kunde en kwaliteit!

Schrijf u vandaag nog in

en ontvang de beste acties als eerste in uw mailbox.