Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Forster renovatie en transformatie systemen

Elk gebouw draagt een verhaal met zich mee, deze verhalen moeten bewaard blijven. Dit vindt Foster ook. In een gebouw moet duurzaam geïnvesteerd worden, zo blijft deze nog vele jaren bruikbaar voor diverse toepassingen. Het renoveren en transformeren van klassieke gebouwen vereist daarom een op maat gemaakte oplossing.

Een combinatie van modern en klassiek

De producten van Forster zijn perfect voor het renoveren en restaureren van klassieke en monumentale gebouwen. De moderne slanke stalen Forster profielen gaan perfect samen met een klassiek uiterlijk van een gebouw en de inrichting hiervan.

De Forster systemen bieden oplossingen voor brand- en inbraakwerendheid. Daarnaast bestaan de profielen uit 100% staal en zijn daarmee 100% recyclebaar en volledig circulair.

Voor diverse projecten is met de Forster profielen een op maat gemaakte oplossing bedacht die ervoor zorgt dat de historische waarde van het gebouw behouden blijft en het gebouw voldoet aan de hedendaagse veiligheids- en comfort eisen. Bent u benieuwd hoe de systeemprofielen van Forster uw renovatie naar een hoger niveau kunnen tillen, de experts van Forster Nederland helpen u graag. 

Bij Forster Nederland denken we graag in

Oplossingen

Al in de voorfase van een project denkt u na over de juiste oplossingen als het gaat om brandwering, inbraakwering, kogelwering, geluidswering en isolatie. Forster Nederland levert A-merken waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Heeft u vragen over

Systeemprofielen?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!