Stalen binnendeuren

Forster Nederland biedt u complete profielsystemen met toebehoren voor duurzame stalen binnendeuren. De slanke stalen profielen zijn niet alleen van hoge esthetische kwaliteit maar ook nog eens zeer elegant ontworpen en toepasbaar in diverse veiligheidsgebieden

Presto profielen

Met de Forster Presto en Presto XS deuren creëert u voor de gebruiker van uw pand een veilige en transparante werkomgeving. Het Forster Presto XS systeem is misschien wel het meest voor de Nederlandse markt brandwerend geteste staalsysteem.

Het brandwerende toepassingsgebied is enorm; denk hierbij aan brandwerende vluchtdeuren, brandwerende vluchtdeuren en brandwerende deuren met inbraakwerende eigenschappen. Een uitvoerig testprogramma bij gerenommeerde notified body’s als Efectis, Peutz en DMT zorgt ervoor dat u over een enorm rij brandrapporten beschikt van 30 tot wel 120 minuten.

De Presto profielen zijn ook toepasbaar voor bij brandwerende schuifdeuren, pendeldeuren en rechtsverkeerdeuren (wisseldeuren) met oplossingen in de brandcriteria E, EW én EI.

U kunt kiezen uit een groot aantal stalen binnendeuren bij Forster. Het complete systeem voor stalen en/of roestvrijstalen ramen, deuren en (vlies-)gevels. Geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoeringen. Oplossingen op het gebied van inbraakwering (WK3), brandwering (E/EW en EI 30 tot 90 minuten), kogelwering, geluidwering en explosiewering. De Forster series voldoen aan de geldende CE normering en kunnen in gelakte (poedercoating) uitvoering worden geleverd. U verzekert zich met Forster van de nieuwste technologieën en een esthetische en milieubewuste materiaalkeuze. De ideale combinatie voor verantwoord en duurzaam bouwen.

Foto: Dukdalf school

Stalen binnendeuren

Forster profielen

Bij Forster Nederland denken we graag in

Oplossingen

Al in de voorfase van een project denkt u na over de juiste oplossingen als het gaat om brandwering, inbraakwering, kogelwering, geluidswering en isolatie. Forster Nederland levert A-merken waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Heeft u vragen over

Systeemprofielen?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!