Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Stalen vliesgevel

Dankzij de grote glasoppervlakten ervaart u extra gemak door licht, lucht en ruimte. De Forster specialisten verzorgen u graag van het juiste advies.

Ervaar meer ruimte

Met de stalen Forster vliesgevels Thermfix vario en Thermfix light heeft u diverse oplossingen tot uw beschikking. Dit in combinatie met een slank aanzicht vanaf 45 mm. Dankzij de hoge statische waardes van de stalen profielen is de vliesgevel uitermate geschikt voor grote overspanningen en grote glaspartijen. Transparantie en licht zijn hierbij verzekerd.

U ervaart meer ruimte. Dit alles in combinatie met uw wensen op het gebied van brandwering, kogelwering en inbraakwering. De stalen vliesgevels zijn geschikt voor toepassing als buitenschil maar ook voor inwendig gebruik. Zorg voor een chique aanbouw met een vliesgevel met de Thermfix profielen van Forster.

Foto: Tramremise de hallen

Stalen vliesgevel

Forster profielen

Bij Forster Nederland denken we graag in

Oplossingen

Al in de voorfase van een project denkt u na over de juiste oplossingen als het gaat om brandwering, inbraakwering, kogelwering, geluidswering en isolatie. Forster Nederland levert A-merken waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Heeft u vragen over

Systeemprofielen?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!