Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Geïntegreerde oplossingen met systeemprofielen

Forster Nederland denkt in oplossingen. Of dit nu een brandwerende, inbraakwerende of kogelwerende oplossing is of een combinatie hiervan is. Er is altijd een geschikt product dat bij uw project past.

Utiliteitsbouw, renovatieprojecten of woningbouw; de stalen systeemprofielen van Forster Nederland passen bij uw project, zonder dat veiligheid, conform en design worden overgeslagen.

Renovatie stalen profielen

De profielsystemen van Forster zijn perfect te gebruiken voor renovatieprojecten zoals bijvoorbeeld het Zuiderzee Museum. Laat de moderne stalen profielen een worden met de klassieke omgeving en inrichting, waardoor ook veiligheid van groot belang is.

Lees er alles over

Bij Forster Nederland denken we graag in

Oplossingen

Al in de voorfase van een project denkt u na over de juiste oplossingen als het gaat om brandwering, inbraakwering, kogelwering, geluidswering en isolatie. Forster Nederland levert A-merken waarmee u uw project naar een hoger niveau tilt.

Heeft u vragen over

Systeemprofielen?

Vragen over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat de maximale breedte is van de pui die wilt verwezenlijken?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!