Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Alle ramen en deuren dezelfde uitstraling

U vindt bij Forster Nederland een compleet assortiment in sloten, drangers, scharnieren, kantschuiven, deurkrukken, paniekbalken en nog veel meer.

Hang- en

Sluitwerk

Forster Nederland is dé leverancier voor hang- en sluitwerk voor metalen deuren met een specialisme in staal. Binnendeuren, buitendeuren, schuif- of vouwdeuren; het is allemaal mogelijk.

De Forster Nederland hang- en sluitwerkspecialisten kijken samen met u voor de beste oplossing voor uw project. Of het nu gaat om slanke design deuren voor in de woningbouw tot gecertificeerde brand- en/of vluchtdeuren dankzij onze sterke merken ,zoals WSS, Assa Abloy, Kenwa NHN en Kovi, kiest u altijd het juiste deurbeslag. Van laspaumelles tot meerpuntssloten, van deurdrangers tot deurkrukken en van paniektegenkasten tot toegangscontrole. De oplossing is er!

Heeft u vragen over

Hang- en sluitwerk?

Vragen over de veiligheid als het gaat over brandwerendheid, inbraakwering en/of kogelwering? Of wilt u weten wat voor gewicht deur een deurdranger kan dragen?

Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden!

Onze

Merken