Forster Presto

Forster Presto is het complete profielsysteem voor vlakwerkende, ongeïsoleerde deuren en puien als het gaat om brandwering. Zowel enkele- als dubbele draaideuren behoren tot de mogelijkheden. Hoge deuren (getest tot 3.390 mm!) zijn mogelijk.

U kunt met het Forster systeem Presto uw gewenste slanke brandwerende stalen binnenpuien realiseren. Of uw glazen scheidingswand op basis van de NEN 6069 nu moet voldoen aan 30 of 60 minuten WBDBO, u heeft een ruime keuze uit diverse oplossingen.

U ontwerpt uw brandwerende stalen Forster Presto deuren strak en slank dankzij de testen met verborgen hang- en sluitwerk. U ziet geen scharnieren, slot of dranger. De drangers en schanieren zijn volledig in het profiel geïntegreerd. Zowel enkele- als dubbele draaideuren behoren tot de mogelijkheden.

Het systeem Forster Presto biedt u tevens oplossingen voor brandwerende schuifdeuren, half- en complete pendeldeuren en rechtsverkeer deuren. U kunt met de Forster Presto deuren ook slanke inbraakwerende, kogelwerende en geluidwerende puien ontwerpen.

De Forster profielen zijn 100% recyclebaar. Tevens voldoen de Presto deuren aan de Europese CE normen voor vlucht- en paniekdeuren (EN 1125 en EN179).

Leaflet Leaflet

Schrijf u vandaag nog in

en ontvang de beste acties als eerste in uw mailbox.