Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account

Forster Unico XS

Het slanke stalen Forster Unico XS raam- en gevelsysteem is dé oplossing voor gevels die moeten voldoen aan brandveiligheid, inbraakwering, esthetiek, comfort én duurzaamheid. Zo krijgt uw opdrachtgever op alle gebieden een veilig gebouw én de gewenste slanke uitstraling. Met het Forster Unico XS systeem creëert u slanke lijnen en transparantie.

Niet alleen het architectonische design is van belang, maar ook het gebruikscomfort. Dankzij de uitmuntende isolerende en geluidswerende waarden wordt dit niet overgeslagen. Veiligheid is gewaarborgd dankzij WK2 inbraakwerende testen volgens NEN 5096 en de brandtesten tot wel 60 minuten (EW60).

U heeft de keuze uit enkele en dubbele draaikiepramen al dan niet voorzien van zij- en/of bovenlichten. Ook vaste puien zijn mogelijk. De grote glasafmetingen zorgen voor de benodigde transparantie. Zowel dubbel als triple glas. Het Unico systeem is getest met een "stopverf siliconen kit" voor een nog slanker aanzicht en een nog mooier design. De brandwerende ramen kunnen gecombineerd worden met RC2 inbraakwerendheid en open-dicht signalering.

Met het Unico XS systeem kiest u ook voor duurzaamheid. Als enige geïsoleerd stalen gevelsysteem bestaat Forster Unico uit 100% stalen profiel, zonder in het profiel toegevoegde kunststof isolator en is daarmee 100% recyclebaar.

Leaflet

Schrijf u vandaag nog in

en ontvang de beste acties als eerste in uw mailbox.