Meld uw bedrijf aan voor een professioneel account bij Forster Nederland en geniet van de vele voordelen zoals speciale kortingsafspraken, op rekening betalen en meer.

Professioneel account
  • Fenix I

Fenix I

Voor het project Fenix I is de gehele onderzijde (originele loods) voorzien van slanke stalen Forster Unico/Unico XS ramen, deuren en vaste puien. Deze passen esthetisch perfect bij het jaren '20 gebouw en geven het dat stukje klassiek moderne look mee aan het bijna 100 jaar oude gebouw.

Fenix I is getransformeerd in een uniek multifunctioneel gebouw. De loods biedt ruimte aan kadewoningen, loft offices, openbare parkeergarage, B&B, horeca en een uitgebreid cultuur cluster (Conny Janssen Danst, Circus Rotjeknor en Codarts).

In de bijna eeuw oude loods is een stalen tafelcontructie gebouwd om de 9 lagen aan 200 appartementencomplexen te kunnen dragen. Daarnaast is de Veermanlaan meer met het water verboden dankzij een doorgang door de loods, waardoor de loods geen grote blokkade vormt tussen de kade en achterliggende buurt.

De gehele onderzijde (originele loods) is voorzien van slanke stalen Forster Unico/Unico XS ramen, deuren en vaste puien. Deze passen esthetisch perfect bij het jaren '20 gebouw en geven het dat stukje klassiek moderne look mee aan het bijna 100 jaar oude gebouw. Daarnaast zijn de de Forster systemen ook toegepast daar waar brand- en vluchtveilige eisen zijn. O.a. ter plaatse van brandcompartimenten en de parkeergarage.

Verwerker

Smits Gemert